Aller au contenu

DRIVER ASCOM sony A7s :) BETA V0.65B


Messages recommandés

Hello , you hav to go to the a7s ascom parameter and to uncheck the black and white box. You Will then be able to get a bayer color image


Hope it helps


Georges

 

Thank you very much for your help! But I have removed the black and white option. The FIT file that was shot could not be colored.

 

I just checked and it works here





A7-SColored.jpg



May be try to exit maximdl, turnon/off the a7s and try again but with uncheking the b/w box at the first connexion of the driver

Wow! Why can't I? I'll try again. You gave me confidence! Thank you. I'll try again tomorrow. I'm in Malaysia, it's late at night, I'll try it tomorrow morning. Thank you for your help, this is too important to me.

Lien à poster
Partager sur d’autres sites
  • Réponses 57
  • Created
  • Dernière réponse

Top Posters In This Topic

Hello , you hav to go to the a7s ascom parameter and to uncheck the black and white box. You Will then be able to get a bayer color image


Hope it helps


Georges

 

Thank you very much for your help! But I have removed the black and white option. The FIT file that was shot could not be colored.

 

I just checked and it works here





A7-SColored.jpg



May be try to exit maximdl, turnon/off the a7s and try again but with uncheking the b/w box at the first connexion of the driver

 

I noticed that your a7s ascom version is 1.00b and my version is lower than your version. I take the liberty of asking, can I download this version?

Lien à poster
Partager sur d’autres sites

This version V1 is exactly the same as the V074 you should have. The V1 is not yet ready to fill. The V074 is here


https://goo.gl/QnDtnm

 

I have done a new test and it has not been successful. I made my main steps into a picture, please help me check where I am doing something wrong? If you can, can you tell me your covert color settings ?

1.png


2.png


3.png



Although the color change was unsuccessful, the color is completely normal in LiveView. Through countless trials, only the color of the second photo was successfully transferred. But it seems to be only partially successful, not as normal as your picture. I don't know what caused me to make mistakes.




4.png


0.png

Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I finally took a normal photo! Although I don't know exactly where the problem arises. I reset the camera and the camera is currently autofocusing in m mode. I have not changed anything else. . . . Although I can't figure out some things, I have finally worked normally!


      Thank you for your help, and thank you to the author of A7S ascom! Let me have a new toy to shoot the stars! thank you all!

1.png

Lien à poster
Partager sur d’autres sites

I found that the a7s ascom program has a small bug. When I connect the camera to my win7 64bit, after removing the black and white option, the camera will still shoot in black and white mode. So when you need to connect, remove the black and white option and then disconnect. Connect again from the new one. At this time, the camera took a photo in color mode.

Lien à poster
Partager sur d’autres sites

Rejoindre la conversation

Vous pouvez publier maintenant et vous inscrire plus tard. Si vous avez un compte, connectez-vous maintenant pour publier avec votre compte.

Invité
Répondre à ce sujet…

×   Collé en tant que texte enrichi.   Coller en tant que texte brut à la place

  Seulement 75 émoticônes maximum sont autorisées.

×   Votre lien a été automatiquement intégré.   Afficher plutôt comme un lien

×   Votre contenu précédent a été rétabli.   Vider l’éditeur

×   Vous ne pouvez pas directement coller des images. Envoyez-les depuis votre ordinateur ou insérez-les depuis une URL.

  • En ligne récemment   0 membre est en ligne

    Aucun utilisateur enregistré regarde cette page.


×
×
  • Créer...

Information importante

Conditions générales